Lidt om mig

Baggrund

Velkommen til min hjemmeside!

Mit navn er Charlotta Holm og jeg er specialiseret indenfor Angst (Social angst / Socialfobi, Præstationsangst, Eksamens angst, Generaliseret angst og OCD), Stress og Depression. Jeg arbejder evidensbaseret og bruger den Metakognitive teori og metode.  Jeg er certificeret Psykoterapeut fra Neokognitivt Institut (v. cand. psych aut. Linda Burlan Sørensen) med Metakognitiv terapi som speciale og er medlem i Dansk Psykoterapeut Forening. Min coaching uddannelse kommer også fra Neogokgnitivt Institut med Metakognitiv terapi som metode. Herudover har jeg en ACT baseret coaching uddannelse fra Institut ABCU Danmark (v. cand. psych. aut. Rikke Kjelgaard).

Jeg har en genuin interesse for menneskers psyke og sind og brænder for at hjælpe dig med de udfordringer du oplever. De fleste mennesker kan have stor glæde af at få øjnene op for de mange muligheder som findes for at øge vores mentale overskud og glæde. Man behøver på ingen måde føle sig "syg" eller specielt hårdt ramt af nogen psykisk lidelse for at komme i terapi. Metakognitiv terapi kan bruges både forebyggende og for at afhjælpe ængstelige eller depressive tanker og følelser. Det findes så mange redskaber og værktøjer som kan bruges for at få det bedre - dem vil jeg meget gerne hjælpe dig med at bruge! 

Før min tid som terapeut har jeg arbejdet med juridisk rådgivning med uddannelse i Sverige (cand.jur) og efteruddannelser i Danmark og Australien. Som terapeut kan jeg drage en fordel af min juridiske baggrund på mange måder. En af dem er, at jeg kun beskæftiger mig med seriøse metoder som er udviklet og dokumenteret af de førende forskere og professorer på området.

Mine fokusområder er:

  • Angst lidelser
  • Stress
  • Depression

Jeg taler dansk, svensk og engelsk og tilbyder terapi og coaching på alle tre sprog.