Workshops & Gå-hjem-møder

Samle en gruppe medarbejdere til et kort gå-hjem-møde eller workshop og få en unik indsigt i hvad man rent praktisk kan gøre for at komme stress til livs og ikke mindst forebygge stress og dårlig trivsel på arbejdspladsen. Mødet varer ca. 1,5 - 2 timer og byder på information om hvordan vores sind fungerer og hvad det sker når vi oplever stress og dårlig trivsel på arbejdspladsen og, fremfor alt, hvad kan man gøre ved det. Deltagerne får på denne korte tid nogle konkrete værktøjer de kan bruge proaktivt til at reducere stress og mistrivsel. 

Workshops kan bookes enkeltvis eller i forløb, 2-4 gange indenfor følgende områder

1.     Håndtering og forebyggelse af stress

En introduktion til en ny måde at håndtere stress og press på arbejdspladsen og derhjemme. Selv om kurset er kortvarigt, vil deltagerne få brugbare                     redskaber som kan gøre en stor forskel for den enkeltes trivsel.

2. Håndtering og forebyggelse af stress og/eller dårlig trivsel (socialt miljø) 

Et forløb på 2 - 4 workshops / møder hvor detlagerne får en dybere forståelse for de psykologiske mekanismer som ligger bag stress og andre psykiske udfordringer, såsom dårlig trivsel på arbejdspladsen. Hoveparten af forløbet vil dog fokusere på hvad den enkelte kan gøre for at få det bedre og bidrage konstruktivt til et godt samarbejdsklima på arbejdspladsen. Målet er, at den enkelte opnår en forståelse for hvordan man selv kan reducere stress og dårlig trivsel og at den enkelte forstår hvordan metoden og redskaberne kan bruges af den enkelte.